Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 500 kJ / 2 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,96 g |
Tuky | 200,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli a opečeme. Podlijeme troškou vody. Osolíme a přidáme celé koření v sítku (nemusíme ho pak lovit).
Přiklopíme poklicí a vložíme do trouby. "Pečeme" 4 hodiny na 110°C nebo dokud nebude maso měkoučké.
Nemusíme kontrolovat ani podlévat.
Hotovou šťávu zahustíme jíškou.
Podáváme s vařeným bramborem nebo co komu vyhovuje.
Zveřejněno 1. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu dušený hovězí krk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jzL4
Moje poznámka
Pomalu dušený hovězí krk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jzL4
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 20 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
česnek,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl
Komentáře (1)