Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,48 g |
| Tuky | 8,38 g |
| Vláknina | 12,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 64,15 g |
Postup přípravy
Pridáme narezané alebo natrhané listy zelenín, nasekanú chilli papričku a za stáleho miešania asi 3 min restujeme, kým nezavädnú. Krok 2: Pridáme sójovú omáčku, med, arašidové maslo, prelisovaný cesnak a 1-2 min restujeme. Ak treba, dosolíme. Krok 3: Rybacie filety obalíme v múke zmiešanej s paprikou a trochou soli a na horúcom oleji opečieme z oboch strán. Krok 4: Sataj podávame s ryžou alebo kuskusom a opečným rybacím filetom.
Zveřejněno 27. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Moje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 8 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 11 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 2 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 5 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 6 hodinami
Suroviny:
květák,
cibule,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
med,
máslo arašídové,
česnek,
sůl,
filet z ryb,
mouka hladká,
paprika,
olej
Komentáře (5)