Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,48 g |
Tuky | 8,38 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 64,15 g |
Postup přípravy
Pridáme narezané alebo natrhané listy zelenín, nasekanú chilli papričku a za stáleho miešania asi 3 min restujeme, kým nezavädnú. Krok 2: Pridáme sójovú omáčku, med, arašidové maslo, prelisovaný cesnak a 1-2 min restujeme. Ak treba, dosolíme. Krok 3: Rybacie filety obalíme v múke zmiešanej s paprikou a trochou soli a na horúcom oleji opečieme z oboch strán. Krok 4: Sataj podávame s ryžou alebo kuskusom a opečným rybacím filetom.
Zveřejněno 27. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Moje poznámka
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Sbotka před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 3 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 3 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 4 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 4 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 6 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 7 hodinami
Suroviny:
květák,
cibule,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
med,
máslo arašídové,
česnek,
sůl,
filet z ryb,
mouka hladká,
paprika,
olej
Komentáře (5)