Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na uzeném bůčku v čertovské omáčce

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

4. 10. 2021 09:58

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 104 kJ / 981 kcal
Bílkoviny80,58 g
Tuky53,46 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,62 g
Sacharidy41,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, bůček uzený, sádlo, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, chilli, zázvor, omáčka čertovská, kečup sladký, bujon kuřecí, voda, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na uzeném bůčku v čertovské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3oAr