Čertovská kýta

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Doba přípravy: asi 40 minut 4 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

4 plátky vepřové kýty
1 kapie
sůl
pepř
česnek
čili nebo tabasco
žampiony
olej
hladká mouka
masový vývar dle potřeby
1 cibule
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme, z jedné strany obalíme v hladké mouce a zprudka po obou stranách opečeme na oleji. Pak ho vyjmeme, do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a česnek, orestujeme, vrátíme zpět maso, podlijeme vývarem a dusíme.

  2. Před úplným změknutím masa přidáme nakrájené žampiony, kapii a čili papričku, nadrobno nakrájenou nebo zakápneme tabascem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 509 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čertovská kýta

Tématické fráze: kyta recepty měkkoučká vepřová kýta recepty šmola kýta recept certovska kotleta vepřová kýta na žampionech veprova kyta s certovskou omackou vepřová kýta tabasco recepty z v.kyty kyta-recepty recepty z kyty? recepty od rubyrom čertovská kýta se žampiony

Zapomněl/a jsem heslo