Pikantní tuňáková pomazánka
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 490 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,27 g |
Tuky | 32,67 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 31,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme cibule, feferonku a vejce uvařené natvrdo.
Krok 2: Tvaroh smícháme s tuňákovou konzervou a konzervou tuňákového salátu.
Krok 3: Přidáme nakrájené cibule, feferonku a vejce. Jemně promícháme. Osolíme a opepříme. Promícháme a přidáme tak lžíci jogurtu. Zakapeme citronem a opět promícháme.
Krok 4: Podáváme s tmavým chlebem nebo na toastovém chlebu.
Zveřejněno 12. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vK7L
Moje poznámka
Pikantní tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vK7L
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 23 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
jogurt bílý,
tuňák,
tuňákový salát,
cibule,
cibule červená,
feferonka,
vejce,
citron,
pepř,
sůl
Komentáře (1)