Rychlá miso polévka
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,37 g |
Tuky | 24,70 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 25,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ohrejeme na stredni teplote olej v hrnci, pridame houby, pazitku a cesnek, orestujeme 1 minutu, pridame nakrajene tofu a pokracujeme v opekani jeste 2 minuty, pridame oba vyvary, potom pridame miso pastu a varime jen do jejiho rozpusteni.
Krok 2: Osolime podle chuti, ale miso je vlastne jiz jako sul, tak pozor.
Krok 3: Mala vychytavka: nechame si malicko z jednoho vyvaru a pastu v nem predem rozpustitme a potom pridame do polevky.
Zveřejněno 7. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Moje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Suroviny:
olej,
houby shiitake,
pažitka,
česnek,
tofu,
vývar hovězí,
vývar kuřecí,
pasta miso
Komentáře (3)