Rychlá miso polévka
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,37 g |
| Tuky | 24,70 g |
| Vláknina | 9,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 25,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ohrejeme na stredni teplote olej v hrnci, pridame houby, pazitku a cesnek, orestujeme 1 minutu, pridame nakrajene tofu a pokracujeme v opekani jeste 2 minuty, pridame oba vyvary, potom pridame miso pastu a varime jen do jejiho rozpusteni.
Krok 2: Osolime podle chuti, ale miso je vlastne jiz jako sul, tak pozor.
Krok 3: Mala vychytavka: nechame si malicko z jednoho vyvaru a pastu v nem predem rozpustitme a potom pridame do polevky.
Zveřejněno 7. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Moje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 10 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 13 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 9 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 9 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 12 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Suroviny:
olej,
houby shiitake,
pažitka,
česnek,
tofu,
vývar hovězí,
vývar kuřecí,
pasta miso
Komentáře (3)