Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí játra a cibule

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 25 min

70 min (45 min příprava + 25 min tepelná úprava)

14. 2. 2023 02:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 390 kJ / 1 766 kcal
Bílkoviny112,15 g
Tuky91,84 g
Vláknina32,66 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 2,28 g
Sůl5,00 g
Sacharidy114,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrneček = 250 ml

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 2. 2023 09:02

Trochu mi to pripomenulo môj recept, kde však nepridávam vývar, je to bez šťavy. www.toprecepty.cz/recept/22466-veprova-jatra-restovana-s-cibuli/
Nenapadlo ma, že aj hovädzia pečeň sa dá obdobne pripraviť. Ďakujem za recept, jedlo bude určite výborné.

Nadja Nadja

15. 2. 2023 01:03

;-) Krásná fotka. Asi i dobrá játra, ale já je nemusím, zvláště hovězí. Možná Tvůj rcp někdy zkusím z drůbežích jater.

Marie Svarcova

14. 2. 2023 19:10

:-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra hovězí, mouka, sůl, pepř mletý, máslo, olej, cibule, vývar hovězí, víno bílé suché, petrželka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí játra a cibule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpmWO