Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí játra a cibule

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 25 min

70 min (45 min příprava + 25 min tepelná úprava)

14. 2. 2023 01:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 390 kJ / 1 766 kcal
Bílkoviny112,15 g
Tuky91,84 g
Vláknina32,66 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 2,28 g
Sůl5,00 g
Sacharidy114,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrneček = 250 ml

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 2. 2023 08:02

Trochu mi to pripomenulo môj recept, kde však nepridávam vývar, je to bez šťavy.
Nenapadlo ma, že aj hovädzia pečeň sa dá obdobne pripraviť. Ďakujem za recept, jedlo bude určite výborné.

Nadja Nadja

15. 2. 2023 00:03

;-) Krásná fotka. Asi i dobrá játra, ale já je nemusím, zvláště hovězí. Možná Tvůj rcp někdy zkusím z drůbežích jater.

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 2. 2023 18:10

:-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra hovězí, mouka, sůl, pepř mletý, máslo, olej, cibule, vývar hovězí, víno bílé suché, petrželka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí játra a cibule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpmWO