Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,44 g |
| Tuky | 49,44 g |
| Vláknina | 1,35 g |
| Cholesterol | 809 mg |
| Sodík | 645 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 2,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánev do rozehřátého sádla dáme na kostičky okrájený bůček nebo slaninu a necháme opékat. Přidáme kostičky knedlíku a za občasného promíchání je opečeme dokřupava a zlaté barvy. Na opečené knedlíky rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a necháme srazit.
Krok 2: Omeletu přesuneme na talíř, posypeme smaženou cibulkou a nasekanou zelenou natí. Podáváme s kyselou okurkou, salátem z kysaného zelí nebo od jara s hlávkovým salátem.
Zveřejněno 10. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta s knedlíkem podle babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k90J
Moje poznámka
Omeleta s knedlíkem podle babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k90J
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 4 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 5 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 9 minutami
Hamburgerové bulky
pribrska před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 2 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 3 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 3 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 3 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 3 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 3 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 3 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 4 hodinami
Suroviny:
knedlík houskový,
vejce,
sádlo,
bůček uzený,
cibulka,
sůl,
pepř mletý,
petrželka
Komentáře (1)