Pikantní fazole s hovězím mletým masem (moje chilli con carne)
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 135 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,04 g |
Tuky | 19,98 g |
Vláknina | 104,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 289,80 g |
Postup přípravy
Přidáme pokrájené chilli papričky. Krok 4: Uvaříme zvlášť fazole a polovinu dáme do hrnce. Druhou polovinu rozmixujeme (na zahuštění omáčky).
Rozmixované fazole přidáme do hrnce. Krok 5: Přidáme čokoládu.
Dochutíme solí, pepřem a případně chilli.
Zveřejněno 11. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní fazole s hovězím mletým masem (moje chilli con carne)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM6r
Moje poznámka
Pikantní fazole s hovězím mletým masem (moje chilli con carne)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM6r
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 3 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 3 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 2 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 3 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 4 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 7 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 8 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 9 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 9 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 10 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
cibule,
rajče,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
voda,
fazole,
sádlo,
čokoláda na vaření,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (2)