Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studený talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xOD9
Moje poznámka
Studený talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xOD9
Nejnovější recepty
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 39 minutami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 20 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 20 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 1 hodinou
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 2 hodinami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 2 hodinami
Vylepšená česnečka
MilosCz před 3 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Fitulka před 3 hodinami
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 7 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 7 hodinami
Suroviny:
uzenina,
sýr,
ovoce,
zelenina
Komentáře (6)