Talíř k večeři i vínu

marenka.j Kuchařka:

Doba přípravy: 15 min. PT0H15M 1 - 2 porce Ostatní 3 názory

32

Suroviny

okurek
rajče
čerstvá paprika
šunka
jadel
petrželka nebo bazalka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny nakrajíme na kostičky či na přjatelné tvary pro napichování na okrasná bodátka, párátka nebo špejle.

  2. Napichujeme dle chuti střídavě okurku, šunku, papriku a znovu okurku.

  3. Rajčata nakrájíme na kolečka, stejně tak sýr Jadel a položíme ho na rozkrájené rajčata. Můžeme zasypat bylinkami.

Poznámka

Tento talíř se dá dělat, jak ze zbylých potravin, jen tak, abychom se jich zbavili, nebo cíleně jako večeři nebo něco k zakousnutí k vínu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Talíř k večeři i vínu

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo