Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,34 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 50,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kel (kapustu) povaríme vcelku v osolenej vode asi 10 minút. Potom ho vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutý nakrájame na tenké rezance.
Krok 2: Bielky vyšľaháme na sneh.
Krok 3: Po jednom zamiešame vajcia a múku so soľou.
Krok 4: Lyžicou naberáme z cesta kôpky, ktoré na panvici na oleji trocha rozotrieme na placičky a vyprážame z oboch strán.
Krok 5: Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou alebo len so zeleninou.
Zveřejněno 9. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusťáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryL6
Moje poznámka
Kapusťáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryL6
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 7 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 7 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 9 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 9 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 9 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 10 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 10 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 10 hodinami
Suroviny:
kapusta,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
olej
Komentáře (6)
Ale chutnají nám i tyto"obyčejné"