Kulajda se sušenými houbami
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 391 kJ / 2 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,71 g |
Tuky | 176,71 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 713 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 85,47 g |
Postup přípravy
Do kastrolku dáme vodu a lžíci octa, přivedeme k varu. Vajíčko opatrně vyklepneme do naběračky. Krok 4: Vroucí vodu lžicí zamícháme, aby vznikl vír a do něj z naběračky opatrně vyklopíme vajíčko. Vaříme asi 3 minuty, žloutek musí zůstat tekutý. Krok 5: Polévku rozdělíme na talíře, přidáme ztracená vejce a podáváme.
Zveřejněno 20. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADqM9
Moje poznámka
Kulajda se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADqM9
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 4 minutami
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 15 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 15 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
kopr,
houby sušené,
kmín drcený,
brambory,
smetana 33%,
sůl,
pepř mletý,
ocet,
cukr,
vejce
Komentáře (1)