Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 259 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 17,00 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 170,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vločky, vodu a soľ rozmixujeme. Je dôležité mať rovnaký objem oboch surovín, preto ich odmeriavame v tom istom hrnčeku.
Krok 2: Panvicu rozohrejeme na ohni a malou naberačkou dávame na ňu cesto, ktoré ihneď spodnou stranou naberačky rozotrieme na celú panvicu na hrúbku ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Zveřejněno 12. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Moje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
Sahula před 2 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 4 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 5 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 10 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 11 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 13 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 13 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Dovolím si len jednu poznámočku, k spotrebe plynu. Vločková kaša je výborná, o tom niet pochýb, ale so sebou si ju na výlet nezoberiem, ani nič do nej nezabalím.
Maruska, rozmixovanim dosiahnem rovnaky efekt, z vlociek sa stane muka a zaroven, kedze sa mixuju zaroven s vodou, aj cesto. Trva to minimum casu.