Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 259 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 17,00 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 170,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vločky, vodu a soľ rozmixujeme. Je dôležité mať rovnaký objem oboch surovín, preto ich odmeriavame v tom istom hrnčeku.
Krok 2: Panvicu rozohrejeme na ohni a malou naberačkou dávame na ňu cesto, ktoré ihneď spodnou stranou naberačky rozotrieme na celú panvicu na hrúbku ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Zveřejněno 12. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Moje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Dovolím si len jednu poznámočku, k spotrebe plynu. Vločková kaša je výborná, o tom niet pochýb, ale so sebou si ju na výlet nezoberiem, ani nič do nej nezabalím.
Maruska, rozmixovanim dosiahnem rovnaky efekt, z vlociek sa stane muka a zaroven, kedze sa mixuju zaroven s vodou, aj cesto. Trva to minimum casu.