Švestkový kynutý koláč
Kynutý koláč nemusí být postrachem začátečníků, není náročný na přípravu ani na čas. Toto těsto totiž nenecháme kynout, hotové je rozprostřeme na plech, poklademe libovolným ovocem a hustě zasypeme drobenkou.
Suroviny pro 1 plech
plech o velikosti 30×40 cm, 1 hrnek = 250 ml
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 432 kJ / 2 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,86 g |
| Tuky | 48,87 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 423 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 495,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový kynutý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9AJ
Moje poznámka
Švestkový kynutý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9AJ
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 5 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 4 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 8 minutami
Domácí houstičky
Vratis před 9 minutami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 33 minutami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 34 minutami
Salátový losos
Kajkajak před 36 minutami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 41 minutami
Bublanina
pesskecupem před 1 hodinou
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 1 hodinou
Bramborové krokety
rybarka007 před 1 hodinou
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
cukr vanilkový,
kypřící prášek do pečiva,
droždí,
cukr krystal,
olej,
mléko,
sůl,
ovoce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (5)
Ostatně já taky nechápu, proč by se měl do kynutého těsta s kváskem z celého droždí přidávat na 400 g mouky ještě celý prášek do pečiva.