Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Benátská kuřecí játra

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

10. 12. 2022 10:12

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 022 kJ / 961 kcal
Bílkoviny91,43 g
Tuky27,19 g
Vláknina28,14 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 401 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy65,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - výstřižek starý časopis r. 2007. Název je podle původu receptu z Benátek (Venezia), jen se nejdříve používala játra telecí a později se pak začala používat i kuřecí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

11. 12. 2022 00:29

Jaromira18: :-)Děkuji a přeji krásnou neděli :-K

Jaromira18 Jaromira18

10. 12. 2022 22:24

Dobrůtka.:-K:-K:-K

Marie Svarcova

10. 12. 2022 19:00

:-)děkuji a přeji krásný, pohodový večer:-K

RubyRom RubyRom

10. 12. 2022 18:50

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, cibule, cibule červená, olej olivový, víno bílé, vývar drůbeží, balsamico, cukr, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Benátská kuřecí játra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6O1Q