Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Benátská kuřecí játra

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

10. 12. 2022 10:12

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 022 kJ / 961 kcal
Bílkoviny91,43 g
Tuky27,19 g
Vláknina28,14 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 401 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy65,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - výstřižek starý časopis r. 2007. Název je podle původu receptu z Benátek (Venezia), jen se nejdříve používala játra telecí a později se pak začala používat i kuřecí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 12. 2022 00:29

Jaromira18: :-)Děkuji a přeji krásnou neděli :-K

Jaromira18 Jaromira18

10. 12. 2022 22:24

Dobrůtka.:-K:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 12. 2022 19:00

:-)děkuji a přeji krásný, pohodový večer:-K

RubyRom RubyRom

10. 12. 2022 18:50

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, cibule, cibule červená, olej olivový, víno bílé, vývar drůbeží, balsamico, cukr, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Benátská kuřecí játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6O1Q