Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,36 g |
Tuky | 16,62 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Příloha vařené brambory a tatarka.
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VoK
Moje poznámka
Smažená brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VoK
Nejnovější recepty
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 12 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno 30. 7. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 48 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 53 minutami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 1 hodinou
Rychlokvašky
mkab před 3 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 3 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 7 hodinami
Pařížský dort pro Davču
Brumaire před 7 hodinami
Cuketový perník
Kocinka před 7 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
LuciLucie před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
RNRNH před 11 hodinami
Tématické fráze:
brokolice,
recepty brokolice,
co uvařit z brokolice,
obalovana brokolice,
jak uvařit brokolici,
recept na smazenou brokolici,
brokolice recepty,
smaženábrokolice,
brokolice a dna,
obalena brokolice,
recept z brokolice,
jak se vaří brokolice,
smazena nrokolice,
brokolicová smaženky - recept,
brokolice smažená v troubě,
smažená brokolice v troubě,
jak smazit brokolici,
smžená brokolice,
recept brokolice,
brokolice v těstíčku
Suroviny:
brokolice,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (21)
A k tomu nadúvaniu - "košťály" nadúvajú, ružičky nie, alebo značne menej. Brokolica je super, u nás má úspech na všetky spôsoby. Všetkým príjemný deň!