Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Šťavnaté plátky krkovičky jsou doměkka dušené v zeleninové omáčce, výrazně dochucené sladkou i uzenou paprikou. Sytý hlavní chod, který skvěle chutná nejlépe s knedlíkem, ale můžeme ho servírovat i s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,38 g |
Tuky | 63,21 g |
Vláknina | 8,68 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 16,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Ng
Moje poznámka
Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Ng
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 29 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 34 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 17 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
cibule,
zelenina kořenová,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
pasta papriková,
pasta rajčatová,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn,
vývar masový,
jíška
Komentáře (4)