Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 817 kJ / 4 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,30 g |
Tuky | 283,49 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 372,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sušenky rozmixujeme (rozdrtíme) spolu s mandlemi a smícháme s rozpuštěným máslem.
Krok 2: Směs vtlačíme do dortové formy s pečicím papírem, pečeme na 180 °C 12 minut a odložíme vychladnout.
Krok 3: Tvaroh vyšleháme se smetanou, přidáme změklé máslo, vejce, mleté mandle, mouku, cukry, citronovou šťávu a pomerančovou kůru.
Krok 4: Vyšlehanou směs nalijeme na korpus, pečeme na 150 °C cca 45 minut a necháme vychladnout.
Zveřejněno 24. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cheesecake ze sušenek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YMk
Moje poznámka
Cheesecake ze sušenek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YMk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 5 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 12 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 38 minutami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 1 hodinou
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 2 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 2 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 3 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 4 hodinami
Mražená petrželka
Fitulka před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Luci89 před 7 hodinami
Banánová omeleta
koblihhonza před 7 hodinami
Suroviny:
sušenky,
mandle,
máslo,
tvaroh měkký,
smetana zakysaná,
máslo,
vejce,
mandle,
mouka hladká,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
kůra pomerančová
Komentáře (2)