Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 168,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Moje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 8 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 34 minutami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 55 minutami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 7 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 9 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 9 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 10 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 10 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 10 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé,
rybi file se slaninou,
file na slanině,
rybí filé recepty,
rybí filé s anglickou slaninou,
rybí file na slanině,
filé recepty,
anglická slanina v receptech,
pečeme rybí filet na stupnů,
filé slanina,
file s anglickou,
file s anglickou slaninou,
rybí filé recept,
file po cikansku,
rychlý a dobrý recept s rybím filé,
rybí filety recept,
recepty z rybího file,
rybí ilé se anglickou slaninou,
jak pripravit zmrzle filety,
rybi file se slaninoz
Suroviny:
filet rybí,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cibule,
koření grilovací,
koření na ryby
Komentáře (33)
určitě máte už vyzkoušeno, ale přesto mám na Vás dotaz. Pokud dáváte filé zmrazené, nebude se spíše dusit, než zapékat. Určitě zmražená rybička pustí spoustu vody. Děkuji za radu.