Přírodní filet z candáta na litinové pánvi

Ryby Doba přípravy: 15 minut 0 názorů

Ryby Doba přípravy: 15 minut 0 názorů

Suroviny 1 porce

200 g filetu z candáta
citronová šťáva
sůl, kmín

Postup přípravy receptu

  1. Candáta osolíme a posypeme kmínem.

  2. Litinovou pánev rozpálíme a candáta pečeme na sucho po každé straně cca 2 minuty.

  3. Pánev vložíme do trouby předehřáté na 200 ºC a pečeme asi 5 minut.

  4. Hotová filátka pokapeme citronovou šťávou. Servírujeme s chlebem nebo vařeným bramborem a horou zeleniny.

Komentáře k receptu Přírodní filet z candáta na litinové pánvi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: příprava candáta filet candát filet recept recept na candáta candát recepty filety příprava filetu z candata v troubě