Polévka z petrželové natě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji na zkoušku vytáhnout nok a rozkrojit, zda je uvařený. Já jsem tam ještě těsně před dovařením pro barevnější vzhled nakrájela mrkev a asi 3 min povařila, aby chrupala.Ale nutné to není.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2008 12:47

7. 11. 2008 09:08

5. 11. 2008 22:10



5. 11. 2008 14:06

5. 11. 2008 14:00





Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Obložené křepelčí vejce
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní andělská medová kuřecí křídla
Přidáno 27. 11. 2023 09:19
Čokoládové cookiesky
Přidáno 27. 11. 2023 06:59
Bramborová kaše s hnědým máslem podle Kašpárka
Přidáno 26. 11. 2023 22:15
Ghí žampióny v nudlích
Přidáno 26. 11. 2023 10:41
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
Přidáno 26. 11. 2023 08:35
Právě bylo uvařeno:
Cappuccino dort / řez - snadno a rychle
Kolarovaa uvařil před 52 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
vladimirarolex uvařil před 1 hodinou
Smažené vdolky
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
parcei uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Moanka uvařila před 4 hodinami
Linecké cukroví
HANICZKA uvařila před 5 hodinami
Mramorová bábovka
divozenka666 uvařila před 14 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Bayta uvařila před 15 hodinami
Pomazánka z pečené dýně a papriky
Jitka J. uvařila před 15 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Rebave uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: petrželová nať zavařování hotových jídel maslova jiska nať z mrkve recepty nať z mrkve petrželové noky petrželová nát sušení nat petržele jak se dela jiška petrželová nať recept maslove noky do polevky petrželové recepty máslové noky kyselá polívka petrželová nať cena nat z petržele mrkev nat nát petrželová nať zpracovaní krupicový nok
Suroviny: voda, petrželka zelená, libeček, sůl, květ muškátový, pepř, máslo, mouka hladká, kyška, mrkev, vejce, krupice, květ muškátový, sůl, pepř
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
5 názorů