Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Polévka z petrželové natě

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 11. 2008 14:40

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 878 kJ / 449 kcal
Bílkoviny34,36 g
Tuky23,22 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy24,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučuji na zkoušku vytáhnout nok a rozkrojit, zda je uvařený. Já jsem tam ještě těsně před dovařením pro barevnější vzhled nakrájela mrkev a asi 3 min povařila, aby chrupala.Ale nutné to není.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 11. 2008 13:47

Jani - já taky kefír!!!! to kyselé mléko je prostě původní recept!!!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 11. 2008 10:08

Ladi, polívka byla skvělá:yes: Možná jsem úplně nedodržovala postup, podle tvého obrázku- já ji měla bělejší, použila jsem půl litru kefíru ty nočky byly skvělé, naše babina si strašně pochutnala a můj syn taky.Takže, ta jednička ode mne ti patří právem!

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2008 23:10

Mno, dala jsem si to do oblíbených.Polévky, to je má slabá strana.Ne, že bych je neuměla, ale někdy už fakt nevím, jakou.Takže, udělám tu jíšku a naleji ji do toho kyselého mléka. Ale ne-jak říkám já :-D to říkáš ty!!:-))A určitě to vyzkouším!;-)

spagetka spagetka

5. 11. 2008 15:06

přesně jakříkáš - jíška do mléka a pak přes to síto, aby nebyly hrudky, ale ani to síto není nutné ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2008 15:00

No Ladi, vypadá to skvěle! Jen fakt nerozumím máslové jíšce, kterou rozšlehám v kyselém mléce. Snad kyselé mléko naleju do té jíšky, ne? Nebo-je jíška takové to, co se dělá na másle, či sádle, aby to zrůžovělo a pak se většinou zalévá vodou? To jen, kdyby se to krajově říkalo jinak, jinak snad vím, co to je.:-)):-D:-)):-D;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: petrželová nať zavařování hotových jídel maslova jiska nať z mrkve recepty nať z mrkve petrželové noky petrželová nát sušení nat petržele jak se dela jiška petrželová nať recept maslove noky do polevky petrželové recepty máslové noky kyselá polívka petrželová nať cena nat z petržele mrkev nat nát petrželová nať zpracovaní krupicový nok

Suroviny: voda, petrželka zelená, libeček, sůl, květ muškátový, pepř, máslo, mouka hladká, kyška, mrkev, vejce, krupice, květ muškátový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Polévka z petrželové natě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER2l