Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Moje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
petrželová nať,
zavařování hotových jídel,
maslova jiska,
nať z mrkve recepty,
nať z mrkve,
petrželové noky,
petrželová nát sušení,
nat petržele,
jak se dela jiška,
petrželová nať recept,
maslove noky do polevky,
petrželové recepty,
máslové noky,
kyselá polívka,
petrželová nať cena,
nat z petržele,
mrkev nat,
nát,
petrželová nať zpracovaní,
krupicový nok
Suroviny:
voda,
petrželka zelená,
libeček,
sůl,
květ muškátový,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
kyška,
mrkev,
vejce,
krupice,
květ muškátový,
sůl,
pepř
Komentáře (6)