Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehké sušenky do pistole

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2009 06:21

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie14 943 kJ / 3 571 kcal
Bílkoviny18,57 g
Tuky208,07 g
Vláknina4,63 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 21 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy403,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hamus

4. 11. 2010 10:31

zizala: Děkuji

zizala zizala

2. 11. 2010 14:41

Hanko, Universal byla nejlepší kvalita :yes: Ten by měl opravdu vydržet;-)

hamus

2. 11. 2010 14:31

zizala: Teď mám do třetice universal tak jestli i ten nevydrží.;-(

zizala zizala

31. 10. 2010 19:43

Hamus: já mám kovový, z Tesca a slouží mi už řadu let;-)

hamus

31. 10. 2010 18:29

Ach jo už jsem odrovnala druhý lis na těsto.Není to těstem to jde přes lis hezky,ale ty lisy nevím.Jeden z Lidlu ten byl dobrý,ale ty uzavírací korunky měl z plastu a ten praskl.Tak jsem si pro změnu koupila kovový,ale tam dali tenkou pružinku,takže ta také nevydržela.A za dvou udělat jeden nejde.Bych do toho kopla.;-(

zizala zizala

17. 10. 2010 14:46

Kristýna: zkusila bych obyčejný pudinkový vanilkový prášek ;-)

Kristýna

17. 10. 2010 09:47

Můžu se zeptat, čím bych mohla nahradit tu maizenu??

zizala zizala

4. 10. 2010 11:45

Pořád mi to vrtá hlavou, Evo. Ještě mě napadlo, že jste možná měla těsto moc měkké, já těsto po zpracování, když je hodně měkké, dávám na půl hodiny do chladničky, doplním to do receptu :-)

Eva

4. 10. 2010 11:37

Taky jsem dávala na studený suchý plech. No nevím, kde dělám chybu. Nebo zkusím řidší těsto. Ale děkuji za radu

zizala zizala

3. 10. 2010 12:42

Evo, já to dělám na studený suchý plech. Těsto krásně přilne a oddělí se samo ;-)

Eva

3. 10. 2010 11:51

Ahoj.Chci se zeptat - zkoušela jsem dělat susšenky, ale nevím, jak to z toho lisu mám oddělit. Když to chci odříznout nožem, tak se to slepí v jednu hmotu. Děkuji za radu

Amira Amira

28. 8. 2009 08:27

zizalko, jak to děláš? Já už takovéto stříkané zkoušela několikrát a vždycky se mi to rozteklo po celém plechu takže místo jednotlivého cukroví jsem měla celistvou "buchtu". Budu muset zkusit tento tvůj recept a třeba to konečně vyjde.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: susenky z lisu na testo těsto na sušenky stříkané sušenky pistole na cukroví sušenkové těsto těsto do pistole lis na sušenky lis na těsto recepty cukroví z pistole pistole na těsto lis na těsto universal sušenky z lisu těsto do lisu na sušenky maizena čím nahradit lis na těsto recept cukroví do pistole těsto do lisu sušenkové cukroví těsto na sušenky do lisu universal lis na těsto

Suroviny: mouka polohrubá, škrob kukuřičný, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Křehké sušenky do pistole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6RwQ