Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Pokud nám od oběda zbyde trochu uvařeného hovězího masa, můžeme z něj připravit snadnou a rychlou večeři. Masová směs podávána se zeleninou a topinkami je hotová během chvilky a chutná skvěle.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 845 kJ /
680 kcal
Bílkoviny46,86 g
Tuky41,57 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy26,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso, vejce a zeleninu rozmixujeme, přidáme sůl, pepř a majonézu a zamícháme. Krok 2: Směs dáme na talíř, ozdobíme krájenými rajčaty a hrachovými lusky a posypeme nadrobno nakrájeným pórkem. Krok 3: Podávame s opečenými tousty, topinkami nebo čerstvým chlebem.

TIP: Jak připravit topinky

Zveřejněno 14. 8. 2023

Poznámka autora Chlebajez

Majonézu můžeme použít i ochucenou, například česnekovou nebo belgickou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD6oP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD6oP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, vejce, paprika, rajče, cibule, majonéza, pepř mletý, sůl, pórek, rajče, hrachové lusky

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu