Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Avokádová křepelčí vejce

Maličká křepelčí vajíčka jsou velmi vhodná na ozdobení studených mís a obložených talířů. Jsou uvařená natvrdo, oloupaná a rozpůlená, bílky naplněné omáčkou z rozmixovaných žloutků, avokáda, medové hořčice a majonézy.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 34 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 4 min

34 min (30 min příprava + 4 min tepelná úprava)

19. 9. 2023 09:48

Suroviny pro 18 porcí

18 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie500 kJ / 120 kcal
Bílkoviny0,52 g
Tuky12,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 22 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy0,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do omáčky můžete přidat Tabasco nebo jinou pálivou omáčku.

Doporučuji uvařit větší počet vajec, může se stát, že se nějaké rozpadne.

Naplněná vejce se špatně přemisťují, proto doporučuji plnit přímo na místě, kde je chcete mít.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vajíčka křepelčí, majonéza, hořčice medová, smetana zakysaná, avokádo, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, pažitka

TopRecepty.cz

Avokádová křepelčí vejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNjy2