Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové řízky s křenem

Není pravidlem, že řízky musí být jen z masa. Vyzkoušejte křupavé řízky z kedlubny, jejichž chuť vás určitě příjemně překvapí. Plátky jsou navíc potřené křenem, který jim dodá ten správný říz.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

29. 11. 2023 15:27

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie973 kJ / 233 kcal
Bílkoviny16,24 g
Tuky7,92 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 582 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy18,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, křeník, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Kedlubnové řízky s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDrMl