Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 677 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,49 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto polévku zpravidla dělám, když dělám ovar z vepřového kolena a myslím, že to je výborné zužitkování vývaru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Přidáno před 35 minutami
Brokolicové suflé
Přidáno před 1 hodinou
Vláčný koláč s jablky a povidly
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Přidáno před 5 hodinami
Cappuccino dort
Přidáno před 9 hodinami
Sytá kuřecí polévka s brokolicí, čedarem a sýrovými knedlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Lenuus uvařil před 2 minutami
Salámovo-sýrové karbanátky
Jan Nemec uvařila před 4 minutami
Kváskový podmáslový chléb
Brumaire uvařila před 7 minutami
Tvarohové lívance
jarus 2104 uvařil před 1 hodinou
Vepřový perkelt / pörkölt /
hifiklub uvařila před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Stepanka.M. uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Dannulka uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Katka6 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
jalucka24 uvařila před 3 hodinami
Cappuccino dort
hekute uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí
Další recepty
Suroviny: jelito, cibule, kroupy, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl, vývar vepřový
Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3k7n
0 názorů