Vepřový řízek s křenem a hořčicí

suslajda Kuchařka: suslajda

Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

4 plátky krkovice
100 g nastrouhaného křenu
2 PL hořčice
hladké mouky
strouhanka
2 vejce na obalení
sůl
pepř
sádlo na smažení
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.

  2. Z jedné strany potřeme hořčicí z na druhou stranu dáme vrstvu nastrouhaného křenu.

  3. Řízky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhnace.

  4. Smažíme na sádle.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 522 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový řízek s křenem a hořčicí

Tématické fráze: vepřové řízky s hořčicí bavorsky rizek křenové řízky řízky s křenem smažený řízek s hořčicí řízky s hořčicí jak obalit vepřový řízek vepřový řízek s hořticí bůčková roláda s jogurtem a česnekem veprové rizky s krenem prirodni veprovy rizek s horcici jak obalit vepřový řízek rizky v hortici rřízek s hořčicí a křenem řízky s hořčicí a křenem hořčicové řízky smažený řízek s křenem přírodní vepřový řízek s klobasou a křenem bavorské řízky chlapacke řízek recept

Zapomněl/a jsem heslo