Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťáva k masu

Máte upečené dobré kuře, vepřovou pečeni, nebo kousek hovězího masa a přitom chybí chutný sos na přelití? Není tak těžké si ho připravit bokem a mít ho dostatek na nakrájenou pečeni i jakoukoliv vhodnou přílohu.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

10. 12. 2023 14:19

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 921 kJ / 698 kcal
Bílkoviny6,74 g
Tuky65,67 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 813 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy18,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

11. 12. 2023 12:39

tomasmalina: děkuji :-K

tomasmalina tomasmalina

11. 12. 2023 12:29

krásně to vypadá<3

RubyRom RubyRom

11. 12. 2023 10:53

Marie Svarcova: Děkuji Maruško. Já běžně dělám přímo z výpeku, ale někdy žádný výpek nemám například k uzenému masu a bez sosíku to není ono. Takže si ho vyrobím. Domácí vývar si dělám do zásoby do mrazáku, takže ho má kdykoliv potřebuji. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 12. 2023 09:45

:-)<3:yes::yes: dobrý nápad dát sem takový recept, to určitě ocení hodně začínajících kuchařek :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: špek, cibule, sádlo, česnek, mouka hladká, vývar masový, máslo

TopRecepty.cz

Šťáva k masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZYGn