Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Šalvěj se jako koření nejvíce používá v italské, balkánské a francouzské kuchyni. Má silnou kořennou vůni a aromatickou nahořklou chuť. Můžeme ji použít při dušení a pečení všech typů mas a ryb.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 781 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 11,47 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrnX
Moje poznámka
Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrnX
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 50 minutami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 21 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 22 minutami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 25 minutami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 1 hodinou
Pečený bůček
BublinaF před 1 hodinou
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 1 hodinou
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 2 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 2 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 3 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 4 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
cibule,
mrkev,
šalvěj,
sůl,
pepř mletý,
libeček
Komentáře (2)