Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka Tereza Bebarová, která se podělila s receptem na svůj oblíbený moučník.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,70 g |
Tuky | 233,66 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 796,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
Moje poznámka
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 41 minutami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 2 minutami
Pórkový krém
Kajkajak před 26 minutami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 2 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 3 hodinami
Bublanina s třešněmi a drobenkou
saajo před 3 hodinami
Jablkové (ne)kynuté šátečky
Ivcatkoo před 3 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Teta Lena před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Roman M. před 4 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
máslo,
mouka hladká,
podmáslí,
prášek do pečiva,
citron bio,
sůl,
rybíz červený,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (2)