Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá rybízová bublanina pečená v remosce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2018 22:16

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 774 kJ / 3 292 kcal
Bílkoviny76,54 g
Tuky102,91 g
Vláknina32,05 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 643 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy498,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je vhodný pro větší remosku Grand s průměrem 32 cm.

Můžeme použít i jiné druhy ovoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

satelit

7. 4. 2022 16:01

Merylas: Děkuji, jste moc hodná, vše vyzkouším.

Merylas Merylas

7. 4. 2022 08:56

Děkuji za pochvalu. :-K U jiného receptu jsem psala, že jsem se setkala s názorem, že se ve starých hliníkových mísách pečivo a moučníky odspodu propékají lépe. Ale tady byla použitá teflonová mísa. Takže mě napadá, že jedině péct déle, povrch dříve překrýt alobalem aby se nepřipaloval a nebo hned po upečení otočit to pečící víko a "posadit" na to mísu. Pokud máte plynový sporák nebo varnou desku, dobře se to praktikuje na té mřížce. Začala jsem to dělat u chleba, aby byl zespodu propečenější a osvědčilo se mně to. Taky je třeba upravit množství těsta pro danou mísu, mám na mysli objemově, aby ho nebylo hodně. To se pak taky špatně propeče a nahoře se už připaluje.

satelit

5. 4. 2022 21:06

Krásná bublanina, pěkně upečená i zespodu. Jak to je možné, já mám pečivo zespodu světlé a to se mi nelíbí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízová bublanina pečeme v remosce recepty remoska recepty bublanina z remosky rychlá bublanina bublanina do remosky pečená bublanina z hery rybizova buchta v remosce recepty do remosky top recept bublanina top recepty merylas bublanina pecena buchta bublanina recepty pro remosku rychlá bublanina z remosky rybízová buchta z remosky rychlá ovocná buchta recept na pecenou bublaninu ribezlova buchta top recepty bublanina merylas nadychana bublanina s brusinkami

Suroviny: mléko, cukr moučkový, tuk hera, vejce, mouka polohrubá, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kůra citronová, rybíz červený, cukr krupice, skořice mletá, olej, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Rychlá rybízová bublanina pečená v remosce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qp9G