Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Jemná rybízová bublanina z remosky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2014 16:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 771 kJ / 2 096 kcal
Bílkoviny41,67 g
Tuky78,52 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy298,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poslední dobou jsem začala používat remosku ve větší míře k pečení moučníků. Ráda se o recepty na moučníky, které se mi celkem podařily, podělím.

Recept mám i na vlastních stránkách http://www.merylas.estranky.cz/clanky/moucniky/pec...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Merylas

3. 3. 2014 22:13

Všem děkuji, jsem ráda, že se recept líbí a snad najde využití:-K

hanahcotton

3. 3. 2014 19:33

:yes::yes::yes::yes:

jarka skrobakova

3. 3. 2014 19:32

je krásná :yes::yes::-p

JanaDorazinova

2. 3. 2014 23:32

Merylas: Hezký recept hodný vyzkoušení. Trochu se mi nelíbí na Topreceptech logo estranek.cz.

Merylas

2. 3. 2014 21:46

Všem děkuji:-K

pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější:-)

zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření:-)

maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější:-( Jinak nevím, jaký má obsah ta mini, jestli stačí dávku snížit na polovinu.:-K

maiva

2. 3. 2014 20:22

Maruško, moc hezký recept pro remosku:yes:. Vím, že maminka v remosce pekla. Tyto zkušenosti s buchtou teda nemám. Nedávno mi remoska odešla, mám jen tu mini. Tak jedině vyzkoušet minidávku:-D Rybíz taky není, ale v mražáku nějaké meruňky jsou:-p+:yes::yes:Máš ji krásně nadýchanou:-K

zizala

2. 3. 2014 18:37

Zajímavá vychytávka s tím papírem :yes::yes: Vyzkouším brzy. A bublaninka moc pěkná :-p

pipre

2. 3. 2014 18:23

Hezký moučník. Asi remosku také znovu zprovozním ikdyž mám i el. troubu, ale v remosce se mi peklo velmi dobře, zvlášť moučníky. Mimochodem, mám stejně velkou, jako ty :-):yes:+4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina v remosce moucniky z remosky moučníky s rybízem moučník z remosky rybízová bublanina buchta s červeným rybízem jemna bublanina rybizova buchta z remosky rybízová buchta do remosky recepty na moučníky do remosky recept na bublaninu v remosce buchtami s rybizem peceni bublaniny v k remosce rybízová buchta v remosce moucnik s rybizem moučníky do remosky s recepty rybízová bublanina v remosce mini remoska remoska mini vyuziti remosky

Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, kůra citronová, rybíz, cukr skořice

TopRecepty.cz

Jemná rybízová bublanina z remosky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w5WR