Suroviny pro 1 dávka
Množství do 2 l remosky o průměru mísy 22 cm.
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 771 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
Tuky | 78,52 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 298,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
Moje poznámka
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 5 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 27 minutami
Špenátová polévka
Valis před 51 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 52 minutami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 2 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 3 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 6 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 6 hodinami
Tématické fráze:
bublanina v remosce,
moucniky z remosky,
moučníky s rybízem,
moučník z remosky,
rybízová bublanina,
buchta s červeným rybízem,
jemna bublanina,
rybizova buchta z remosky,
rybízová buchta do remosky,
recepty na moučníky do remosky,
recept na bublaninu v remosce,
buchtami s rybizem,
peceni bublaniny v k remosce,
rybízová buchta v remosce,
moucnik s rybizem,
moučníky do remosky s recepty,
rybízová bublanina v remosce,
mini remoska,
remoska mini,
vyuziti remosky
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
kůra citronová,
rybíz,
cukr skořice
Komentáře (17)
pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější
zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření
maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější