Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový bůček pečený v pečicím papíru

Bůček je tradiční chuťovkou jak u nás, tak třeba i v Asii. Propojte dohromady chutě a připravte skvělý bůček nejen k pivu. Maso se naloží s kořením přes noc do lednice a poté se po kouscích peče s pikantní pastou v pečicím papíře.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 75 min bez doby odležení v lednici (12 hodin)

95 min (20 min příprava + 75 min tepelná úprava, bez doby odležení v lednici (12 hodin))

23. 5. 2024 10:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie8 692 kJ / 2 078 kcal
Bílkoviny84,28 g
Tuky166,45 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 14,64 g
Sůl36,05 g
Sacharidy52,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček vepřový, paprika sušená sladká, chilli, omáčka sojová, pasta česneková, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřový bůček pečený v pečicím papíru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xLP7