Rozmarýnová kachní játra

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 30-40 minut 3 porce Pokrmy z vnitřností 20 názorů

Suroviny

300 g kachních jater
2 cibule
1 stroužek česneku
1/2 červené papriky
1/2 žluté papriky
pórek (5 cm z bílé části a 5 cm ze zelené části)
sůl
rozmarýn
olivový olej
voda
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra si omyjeme, osušíme a posypeme rozmarýnem, dál si nakrájíme cibule a pórek na proužky, česnek na plátky a papriky na menší kousky.

  2. Na pánev si dáme olej, na něj cibuli, tu osmažíme do sklovita, pak přidáme pórek, papriky a česnek, necháme chvilku orestovat.

  3. Vše nahrneme ke kraji pánve a do středu položíme játra a smažíme je po obou stranách do měkka-je to rychle), všechno osolíme dle své chuti, zamícháme zeleninku a zalijeme trochou vody, aby bylo trochu šťávy, převaříme a máme hotovo.

Poznámka

Potřebovala jsem udělat něco rychlého, protože sem pekla a tak mě napadly tyto játra-vůbec jsem nelitovala! K nim jsem podávala brambory upečené v troubě na kmínu a česneku, osolené.

Moje první fotky novým fotoaparátem!!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rozmarýnová kachní játra

Předchozí 1 2

Tématické fráze: kachní játra recept kachní játra kachní játra recepty játra recepty pokrmy z kachních jater kachni jatra na grilu recepty na kachní játra recepty kachní játra recept kachni jatra recept na kachni jatra husí játra na grilu kachni vnitrnosti pokrmy z jater kachní játra na gril recepty z játer játra s rozmarýnem terinka z kachních jater doba smažení kachních kuřecích jater kacni jatra kachni srdce v alobalu