Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Kdo má rád koláče s nižší vrstvou těsta, ovocem a drobenkou, ten si jistě oblíbí i tento recept. Tenkou vrstvu těsta poklademe hustě kousky jahod a zasypeme máslovou drobenkou se špetkou skořice. Všechny chutě se dokonale propojí.
Suroviny pro 1 plech
menší plech 32x20 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 957 kJ / 2 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,43 g |
| Tuky | 101,52 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 730 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 376,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xLrx
Moje poznámka
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xLrx
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 16 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 40 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 41 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 5 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
sůl,
mléko plnotučné,
hruška,
máslo,
mouka hrubá,
máslo,
cukr krupice,
mouka hrubá,
skořice
Komentáře (11)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0