Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Treska po mlynářsku je tradiční český pokrm, který vyniká svou jednoduchostí a zároveň lahodnou chutí. Treska, obalená v mouce a smažená dozlatova, je podávána s třepanými bramborami, které dodávají díky máslu a cibulce, jídlu jedinečný nádech.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 356 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 2,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1A3
Moje poznámka
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1A3
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 50 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 6 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
mouka hladká,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
máslo,
olej,
brambory,
máslo,
cibulka jarní,
sůl,
libeček
Komentáře (6)