Postup přípravy
Krok 1: Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 16. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Moje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Nejnovější recepty
Kakaové pohankové vafle s mangovým tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka s tvarohovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Přidáno před 17 hodinami
Maďarské vepřové ragú
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky s mandlemi a zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s fíkem a olivou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na camping salát, který nadchl Jana Krause: Těhotnej kuchař prozradil, v čem je kouzlo jeho receptu
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónová babeta
Hanka54 před 6 minutami
Šlehačkové koláčky
Hanka54 před 6 minutami
Vepřové závitky
Hanka54 před 7 minutami
Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“
Hanka54 před 7 minutami
Houbový kuba
Hanka54 před 8 minutami
Pikantní škvarková pomazanka
Hanka54 před 8 minutami
České tiramisu II.
Hanka54 před 9 minutami
Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybí file po mlynařsku,
filé po mlynářsku,
pangasius po mlynářsku,
ryba po mlynarsku,
pangas,
játra po mlynářsku,
špagety po mlynářsku,
pangasius recepty,
pangas recepty,
amur po mlynářsku,
filety po mlynářsku,
amur na přírodno,
filet po mlynářsku,
pangasius po mylnářsku,
pangas po mlymářsku,
recepty z pangase,
pangas na přirodno,
veprova jatra po mlynarsku,
pangasius po mlynářsk,
přírodní pangas
Suroviny:
pangasius,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bylinky,
máslo,
brambory,
pažitka
Komentáře (6)