Pangas po mlynářsku

Suroviny 4 porce

pangasius - filety
hladká mouka
mletá paprika
sůl
pepř
kmín
bylinky (provensálské)
máslo na smažení
brambory(příloha)
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami.

Komentáře k receptu Pangas po mlynářsku

Tématické fráze: rybí file po mlynařsku filé po mlynářsku pangasius po mlynářsku ryba po mlynarsku pangas játra po mlynářsku špagety po mlynářsku pangasius recepty pangas recepty amur po mlynářsku filety po mlynářsku amur na přírodno filet po mlynářsku pangasius po mylnářsku pangas po mlymářsku recepty z pangase pangas na přirodno veprova jatra po mlynarsku pangasius po mlynářsk přírodní pangas