Grilované bagetky plněné nivou a hruškami
Kombinace nivy a hrušek je lahodná a ve spojení s opečenou bagetkou je luxusní. Pokud potřebujete efektní předkrm pro grilovačku, tak tohle je správná volba. Než se připraví maso, uděláte radost milovníkům sýra.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 169 kJ / 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,22 g |
Tuky | 71,65 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
s kysanou smetanou.
Hrušky nakrájíme na plátky. Krok 2: Bagetky rozkrojíme a naplníme nivou s kysanou smetanou.
Plátky hrušek opečeme z obou stran na grilu a vložíme do baget. Krok 3: Bagetky ještě shora a zespoda potřeme máslem, vložíme do kontaktního grilu, zavřeme a opečeme.
Zveřejněno 21. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované bagetky plněné nivou a hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7n5
Moje poznámka
Grilované bagetky plněné nivou a hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7n5
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
bageta,
sýr niva,
smetana kysaná,
máslo,
hruška
Komentáře (6)