Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
Vynikající minutková vepřová panenka s restovanými žampiony a paprikou se skvěle hodí jako víkendový oběd s rodinou. Příprava vám nezabere mnoho času a všichni si pochutnají. Krémová omáčka na víně s dijonskou hořčicí se k jemné vepřové panence skvěle hodí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,45 g |
| Tuky | 116,64 g |
| Vláknina | 18,84 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 56,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6wz8
Moje poznámka
Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6wz8
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 16 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 4 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 4 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 4 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 4 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 4 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 5 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Tataráček
magdalenka před 5 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 5 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 5 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
hořčice dijonská,
voda,
víno bílé suché,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
petrželka
Komentáře (5)