Postup přípravy
Krok 1: Svaříme 125 ml bílého vína se lžičkou cukru a 1 hřebíčkem asi na třetinu objemu.
Krok 2: Vyjmeme hřebíček, přidáme po dvou lžících rajčatového a šípkového protlaku, 1 lžičku citrónové šťávy, špetku soli a mletého pepře. Společně promícháme.
Krok 3: Zalijeme 125 ml šlehačky a necháme přejít varem. Podáváme k pečené zvěřině.
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šípková omáčka gratte cul
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERZ1Y
Moje poznámka
Šípková omáčka gratte cul
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERZ1Y
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 8 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 4 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 5 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 5 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 6 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Suroviny:
víno bílé,
cukr krupice,
koření hřebíček,
protlak rajčatový,
protlak šípkový,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
smetana ke šlehání
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.