Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gyros podle Jack Ribber upraveno od BS

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

6. 8. 2010 16:11

Suroviny

Porce: dle masa

Nutriční hodnoty

Energie21 042 kJ / 5 029 kcal
Bílkoviny347,63 g
Tuky323,47 g
Vláknina58,16 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,17 g
Sůl1,83 g
Sacharidy155,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

zitra i s fotkama. Ted plnim muj slib.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

salsaro salsaro

28. 11. 2011 13:44

ta fotka je jak zbytek neceho:-(:-!:yes::-//

k.radulka k.radulka

10. 8. 2010 20:43

není, to je Jack Ribber:-D:-D

Brutzel-Svejk

8. 8. 2010 20:59

Cekal jestli neco spadne ze stolu, ale nic nezustalo vse se snedlo.:-D Je to Tibet Terrier.

BILKOVAI BILKOVAI

8. 8. 2010 20:56

A co ten pejsek na poslední fotce? Jsem asi zpomalená, ale nerozumím souvislost s receptem:-S Jen tak mimochodem, je to westík?:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2010 13:14

Já jsem zatím nesehnala ani ten římský kmín. Hypernova ho holt nemá:-(. Tohle je oprav du super recept a právem mu náleží plus;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 8. 2010 10:54

;-):-pŽe vy chlapi máte tak vytříbené chuťové buňky:-ONeříkám,že ženy ne,ale vy kluci jste v různých chutích takoví citlivější:-*mňam+:yes::yes:

Drobek Drobek

6. 8. 2010 17:20

:-O Jsem celej nadšenej, už jsem ti poslal soukromou zprávu.
Pro upřesnění, cumin se prodává pod jménem Římský kmín, dlouho jsem nad tím pátral.;-) Bod snad samozřejmě, první:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gyros recept jak grilovat gyros mail nasz-bs.pl loc:cz mail bs.ynxh.com loc:cz mail ynxh.com loc:cz recept na gyros mail argo-cr.com loc:cz masa@michimoto.co.jp loc:cz mail bs-ja.co.jp loc:cz gyros na grilu recepty mail michimoto.co.jp loc:cz moszczenica@bs.mrbank.com.pl loc:cz mail bs.mrbank.com.pl loc:cz grilovani recepty gyros jak grilovat giros mail argo-bs.co.jp loc:cz popiotrkow@bs.mrbank.com.pl loc:cz bs_school@bs-ja.co.jp loc:cz aleksandrow@bs.mrbank.com.pl loc:cz gyros

Suroviny: krkovička bez kosti, koriandr sušený, pepř mletý, tymián, chilli, římský kmín mletý, majoránka sušená, koření oregáno sušené, paprika sušená sladká, cibule sušená, česnek granulovaný, skořice, olej olivový, jogurt bílý, cibule, česnek

TopRecepty.cz

Gyros podle Jack Ribber upraveno od BS

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMV3