Hruškovo-jablečný tarte tatin
Lahodný francouzský dezert, známý jako obrácený koláč, vznikl prý omylem, získal si ale oblibu po celém světě. Není se čemu divit - kombinace křehkého těsta a ovoce ve voňavém karamelu chutná báječně.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškovo-jablečný tarte tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yl0K
Moje poznámka
Hruškovo-jablečný tarte tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yl0K
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 21 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 10 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 10 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 11 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 11 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 15 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
kypřící prášek,
mléko,
cukr,
vejce,
hruška,
jablko,
máslo,
cukr krystal
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.