Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Rychlá masová směs nás většinou zachrání, ať už jako kuchaře nebo strávníky. Kousky vepřového masa podusíme se zeleninou podle chuti, doplníme kořením a vývarem. Hotovou směs s omáčkou podáváme třeba s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6AP
Moje poznámka
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6AP
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 21 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 1 hodinou
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 3 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 15 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 19 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 19 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
směs zeleninová mražená,
kečup sladký,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
koření,
koření oregáno,
jíška tmavá instantní,
vývar masový
Komentáře (1)