Ravioli se špenátem a ricottou
Domácí plněné ravioli jsou velmi snadné na přípravu a určitě si polahodíte. Jsou sice bez masa, ale ricotta má vysoký obsah bílkovin a se špenátem a parmezánem se pojí přímo dokonale. Při závěrečném osmahnutí je možné do másla přidat pár lístků šalvěje, aby se ravioli ovoněly.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ravioli se špenátem a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68m7n
Moje poznámka
Ravioli se špenátem a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68m7n
Nejnovější recepty
Jehněčí na medu
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 8 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 11 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 3 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 4 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 5 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 5 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 6 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 7 hodinami
Mražená petrželka
Fitulka před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
Luci89 před 10 hodinami
Banánová omeleta
koblihhonza před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
olej olivový,
voda,
sůl,
špenát čerstvý,
žloutek,
sýr ricotta,
parmazán,
sůl,
ořech muškátový,
máslo,
parmazán
Komentáře (1)