Bulgur se špenátem a ricottou

Angel 666 Kuchařka:

Bezmasá jídla 3 názory

510

Suroviny

200 g bulguru
1 cibule
250 g mraženého sekaného špenátu
150 g ricotty
1-2 stroužky česneku
sůl
pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur propláchneme a připravíme podle návodu na obalu.
    Oloupanou nakrájenou cibuli orestujeme do sklovita na rozehřátém oleji, přidáme špenát a necháme ho chvilku podusit. Osolíme, opepříme a vmícháme ricottu.

  2. Až se ricotta rozpustí, dochutíme rozetřeným česnekem a vypneme.
    Do špenátové směsi vmícháme měkký bulgur a můžeme podávat.

  3. Podáváme s volským okem nebo vejcem vařeným natvrdo.

Poznámka

Místo mraženého můžeme použít i špenát čerstvý.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulgur se špenátem a ricottou

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo