Bulgur se špenátem a ricottou

Suroviny

200 g bulguru
1 cibule
250 g mraženého sekaného špenátu
150 g ricotty
1-2 stroužky česneku
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur propláchneme a připravíme podle návodu na obalu.
    Oloupanou nakrájenou cibuli orestujeme do sklovita na rozehřátém oleji, přidáme špenát a necháme ho chvilku podusit. Osolíme, opepříme a vmícháme ricottu.

  2. Až se ricotta rozpustí, dochutíme rozetřeným česnekem a vypneme.
    Do špenátové směsi vmícháme měkký bulgur a můžeme podávat.

  3. Podáváme s volským okem nebo vejcem vařeným natvrdo.

Poznámka od kuchařky

Místo mraženého můžeme použít i špenát čerstvý.

Komentáře k receptu Bulgur se špenátem a ricottou

Tématické fráze: ricotta se špenátem spenatovy bulgur špenát s bulgurem zapečený bulgur se špenátem bulgur recepty ricotta spenat recept ricotta s bataty bulgur ricotta brokolice špenát s ricotta bulgur zapečený se špenátem zapečený bulgur s ricottou pohankový bulgur se špenátem špenát s ricottou riccota se špenátem bulgur s žampiony a špenátem cerstvy spenat se zampiony a ricottou bulgur se smetanou recept spenat a ricota recept riccota špenát recept bulrgur s ricottou