Bulgur se špenátem a ricottou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

200 g bulguru
1 cibule
250 g mraženého sekaného špenátu
150 g ricotty
1-2 stroužky česneku
sůl
pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur propláchneme a připravíme podle návodu na obalu.
    Oloupanou nakrájenou cibuli orestujeme do sklovita na rozehřátém oleji, přidáme špenát a necháme ho chvilku podusit. Osolíme, opepříme a vmícháme ricottu.

  2. Až se ricotta rozpustí, dochutíme rozetřeným česnekem a vypneme.
    Do špenátové směsi vmícháme měkký bulgur a můžeme podávat.

  3. Podáváme s volským okem nebo vejcem vařeným natvrdo.

Poznámka

Místo mraženého můžeme použít i špenát čerstvý.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 116 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulgur se špenátem a ricottou

Tématické fráze: ricotta se špenátem spenatovy bulgur špenát s bulgurem ricotta s bataty bulgur ricotta brokolice zapečený bulgur se špenátem bulgur zapečený se špenátem zapečený bulgur s ricottou pohankový bulgur se špenátem riccota se špenátem bulgur s žampiony a špenátem cerstvy spenat se zampiony a ricottou spenat a ricota recept riccota špenát recept bulrgur s ricottou recepty ricotta recepty z bulguru burgur se špenátem ricotta spenat recept ricotta a špenátem

Zapomněl/a jsem heslo