Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 034 kJ / 8 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,61 g |
Tuky | 380,12 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 1 123,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka z celého (nemletého) máku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VG5
Moje poznámka
Bábovka z celého (nemletého) máku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VG5
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 57 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 4 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 4 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 4 hodinami
Tématické fráze:
maková bábovka z nemletého máku,
makova babovka z celého maku,
buchta z nemleteho maku,
buchta z celého máku,
bábovka z celého máku,
uchování máku,
makova buchta z nemleteho maku,
maková buchta z celého máku,
uskladneni maku,
jak uchovat mák,
bábovka s celým mákem,
maková bábovka z mletého máku,
mák celý,
jak uchovat mlety mak,
maková bábovka nemletý mák,
buchta s nemletého máku,
mák recepty,
bábovka z bílého máků,
bábovka z máku,
bábovka s mákem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mák,
olej,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
tuk hera
Komentáře (12)
Jinak bábovka se mi moc líbí, hlavně že se nemusí mlít mák