Kedlubnovo-bramborový gratin
Gratinované pokrmy jsou velmi oblíbené a není divu. Na povrchu je zdobí lahodná nazlátlá krusta. Tento pokrm připravíme velmi snadno. Plátky brambor a kedlubny zalijeme smetanovou směsí, na závěr posypeme sýrem a zapečeme.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnovo-bramborový gratin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8NB
Moje poznámka
Kedlubnovo-bramborový gratin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8NB
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 14 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 19 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 9 hodinami
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 12 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 13 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 13 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 13 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 13 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 14 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
kedlubna,
smetana,
mléko,
tymián,
česnek,
květ muškátový,
sůl,
pepř mletý,
sýr parmazán strouhaný,
máslo,
ředkvičky,
polníček
Komentáře (1)