Kedlubnovo-celerová omáčka
Keblubnovo-celerová omáčka je vynikající přílohou k pečenému i dušenému masu. Výrazná chuť kedlubny i celeru je vyvážena jemností zakysané smetany. Pokud jste zvyklí na vydatnější jídlo, můžete k omáčce a masu přidat i vařené brambory nebo noky.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnovo-celerová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMxK
Moje poznámka
Kedlubnovo-celerová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMxK
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneky
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 52 minutami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 1 hodinou
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 2 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 3 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 5 hodinami
Suroviny:
máslo,
kedlubna,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř mletý,
vývar zeleninový,
smetana zakysaná
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.