Švédská pánev (Pyttipanna)
Pyttipanna je oblíbené skandinávské jídlo, připravované na pánvi. Skvělé je, že při přípravě využijeme i zbylé suroviny ze zásob. Připravíme ho z brambor, cibule a uzeniny a podáváme se sázeným vejcem a červenou řepou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Moje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Kratule před 6 minutami
Kuřecí čína
Frantiti před 1 hodinou
Česnekové krevety
Bohunka123 před 1 hodinou
Smažené nudle (podle Vietnamce)
EvaEvaEva před 2 hodinami
Růžičková kapusta se sýrem
DitaB před 2 hodinami
Klášterské řezy
Petronilka před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
e.markova před 3 hodinami
Jablkový koláč s tvarohem
trvanlivost před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
pribrska před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
máslo,
olej,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
řepa červená,
petrželka
Komentáře (3)